ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAnette Herbalista - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Anette Herbalista

Salong hos Anette Herbalista i Västra Frölunda Anette Herbalista är en hudvårdskliniker av totalt 9 hudvårdskliniker som finns i Västra Frölunda som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Västra Frölunda eller på orter i Västra Götalands län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Anette Herbalista eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Västra Frölunda är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Anette Herbalista.


Välkommen till Anette Herbalista. Här får du resultatinriktade ekologiska behandlingar i mysig miljö, skräddarsydda för just ditt behov med personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv. Utbildad fytoterapeut, örtterapeut, dipl. inom flertalet olika massage - och Guasha tekniker med flerårig erfarenhet.De flesta av massagebehandlingarna går att betala med friskvårdsbidrag och vi är anslutna till alla friskvårdsaktörer.Välkommen! Enklast kan du komma i kontakt med Anette Herbalista som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Anette HerbalistaMandolingatan 84
421 54   Västra Frölunda
073-055 60...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter