ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSkönhetssalong Ludmila - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Skönhetssalong Ludmila

Salong hos Skönhetssalong Ludmila i Tanumshede Skönhetssalong Ludmila är en hudvårdskliniker av totalt 2 hudvårdskliniker som finns i Tanumshede som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Tanumshede eller på orter i Västra Götalands län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Skönhetssalong Ludmila eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Tanumshede är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Skönhetssalong Ludmila.


Välkommen till Skönhetssalong Ludmila Salongen finns mitt i centrum i Tanumshede. Salongen erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar och SPA behandlingar allt från klassiska behandlingar till olika specialbehandlingar. Det finns även specialbehandlingar för tonåringar med problemhud. Jag som arbetar på salongen heter Ludmila Satvaldieva och är diplomerad Spa och Hudvårdsterapeut. Min filosofi och erfarenhet är att jobba med rena och ekologiska produkter. Som innehåller naturliga fettsyror och vitaminer av högsta kvalité och som jag själv tycker lever upp till mina egna krav och vars resultat jag står för. Jag hälsar er hjärtligt välkomna för en stunds avkoppling på Skönhetssalong Ludmila till tonerna av avslappnande musik. Enklast kan du komma i kontakt med Skönhetssalong Ludmila som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Skönhetssalong LudmilaAffärsvägen 6
457 30   Tanumshede
0525-206...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter