ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentIrenes Medicinska Fotvård - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Irenes Medicinska Fotvård

Salong hos Irenes Medicinska Fotvård i Mölndal Irenes Medicinska Fotvård är en hudvårdskliniker av totalt 5 hudvårdskliniker som finns i Mölndal som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Mölndal eller på orter i Västra Götaland.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Irenes Medicinska Fotvård eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Mölndal är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Irenes Medicinska Fotvård.


Varmt välkommen till Irenes Medicinska Fotvård. Jag behandlar allt inom medicinsk fotvård. Erbjuder även tid för behandling på kvällstid. Ansluten till Actiway. Enklast kan du komma i kontakt med Irenes Medicinska Fotvård som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Irenes Medicinska FotvårdIrisgatan 6C
431 61   Mölndal
070-344 72...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter