ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKongahällakliniken - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Kongahällakliniken

Salong hos Kongahällakliniken i Kungälv Kongahällakliniken är en hudvårdskliniker av totalt 4 hudvårdskliniker som finns i Kungälv som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Kungälv eller på orter i Västra Götalands län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Kongahällakliniken eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Kungälv är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Kongahällakliniken.


Vårt motto är att man ska ta hand om sig själv och tänka på att må så bra som möjligt efter de förutsättningar man har.Vi är ett friskvårdsföretag som bland annat erbjuder medicinsk fotvård, integrativ zonterapi, massage och reiki. Även kurser i Reikiutbildning.Behandlingarna utförs av välutbildad personal där vi ställer dig som kund i fokus och vad just du behöver. Enklast kan du komma i kontakt med Kongahällakliniken som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


KongahällaklinikenUddevallavägen 13
442 30   Kungälv
0303-631...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter