ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHeléns Beautycenter - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Heléns Beautycenter

Salong hos Heléns Beautycenter i Borås Heléns Beautycenter är det enda inom salonger i Borås. Eftersom utbudet och priset på en salong kan växla en hel del bör du kontrollera med andra hudvårdskliniker som förskönar salonger i närheten av Borås i Västra Götalands län.

Tänk på att priserna på en salong på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som förskönar salonger från en något mindre ort nära Borås. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en salong förutom hos Heléns Beautycenter i Borås kan det vara lönt att höra med någon mer som sköter salonger från en annan ort i Västra Götalands län men hör efter med Heléns Beautycenter först.


Heléns Beautycenter är en etablerad skönhetssalong sedan många år tillbaka. Faktum är att vi har funnits i Borås i 30 år.Våra kunder söker trygghet och hög kompetens i behandlingar, produkter och service, Därför har vi ett brett utbud av professionella produkter och behandlingar för er att välja emellan. Vi vet att skönhetsdjungeln är stor så låt därför vår välutbildade personal hjälpa er att hitta rätt!Vi älskar att skämma bort våra kunder! Enklast kan du komma i kontakt med Heléns Beautycenter som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Heléns BeautycenterStora Brogatan 37
503 35   Borås
033-12 12...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter