ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSavon - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Savon

Salong hos Savon i Härnösand Savon är en hudvårdskliniker av totalt 4 hudvårdskliniker som finns i Härnösand som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Härnösand eller på orter i Västernorrland.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Savon eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Härnösand är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Savon.


Vi är verksamma i Härnösand där vi har en fysisk butik och en frisörsalong. Hos oss hittar du noga utvalda skönhetsprodukter såsom hudvård, hårvård, make-up och parfym. Vi vill leverera högklassig service och riktigt bra produkter så du som kund känner dig nöjd när du handlar eller besöker oss. Enklast kan du komma i kontakt med Savon som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


SavonKöpmangatan 10B
871 30   Härnösand
070-296 58...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter