ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong Nefertiti - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Salong Nefertiti

Salong hos Salong Nefertiti i Umeå Salong Nefertiti är en hudvårdskliniker av totalt 15 hudvårdskliniker som finns i Umeå som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Umeå eller på orter i Västerbotten.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Salong Nefertiti eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Umeå är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Salong Nefertiti.


Välkommen till Salong NefertitiVi som finns på salongen är Ulrika Åström, aukt Hudterapeut sedan 1988 ochKristina Åström, dipl Fransstylist sedan 2016.Vi erbjuder dig olika typer av ansiktsbehandlingar, Lash Lift, Fransförlängning (singel och volym)Brow Lift.Vi erbjuder hudvård från Exuviance och Maria Åkerberg, dessutom kosttillskottet FitLine.Hos oss finns även Linda på Tonus Massage och Tanja på InnerLight Yoga och MeditationVarmt välkommen till vår lilla salong på Haga ! Enklast kan du komma i kontakt med Salong Nefertiti som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Salong NefertitiNorra Ersmarksgatan 24
903 44   Umeå
070-304 49...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter