ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentGoa Fötter & Vackra Naglar - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Goa Fötter & Vackra Naglar

Salong hos Goa Fötter & Vackra Naglar i Deje Goa Fötter & Vackra Naglar är det enda inom salonger i Deje. Eftersom utbudet och priset på en salong kan växla en hel del bör du kontrollera med andra hudvårdskliniker som förskönar salonger i närheten av Deje i Värmland.

Tänk på att priserna på en salong på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som förskönar salonger från en något mindre ort nära Deje. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en salong förutom hos Goa Fötter & Vackra Naglar i Deje kan det vara lönt att höra med någon mer som sköter salonger från en annan ort i Värmland men hör efter med Goa Fötter & Vackra Naglar först.


Salongen Goa Fötter & Vackra Naglar ligger i Deje, vi håller på med medicinsk fotvård, pedikyr, manikyrer, nagelförlängningar, make up konsultationer, frans & brynfärg, vaxning, shellac. Jag är utbildad till undersköterska, auktoriserad medicinsk fotterapeut & nagelspecialist. Medlem i Sveriges FotterapeuterHär har du fri parkering i en lugn miljö. Varmt välkomna önskar Annette - Här får du en stund i positiv & trevlig miljö. Enklast kan du komma i kontakt med Goa Fötter & Vackra Naglar som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Goa Fötter & Vackra NaglarForstjärnsvägen 13
669 31   Deje
070-200 51...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter