ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong S&B - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Salong S&B

Salong hos Salong S&B i Täby Salong S&B är en hudvårdskliniker av totalt 15 hudvårdskliniker som finns i Täby som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Täby eller på orter i Stockholms län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Salong S&B eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Täby är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Salong S&B.


Välkomna till Salong Slank & Brun!En skönhetssalong vars hudvård bygger helt på aromterapins principer. Det ger en märkbart positivt effekt på kort sikt och ger minimala antal tillfällen av allerigiska reaktioner. De produkter vi arbetar med och säljer är Decléors produkter. Enklast kan du komma i kontakt med Salong S&B som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Salong S&BMarknadsvägen 103
183 78   Täby
08-768 28...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter