ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHolistisk Hälsa med Nina Jonasson - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Holistisk Hälsa med Nina Jonasson

Salong hos Holistisk Hälsa med Nina Jonasson i Ystad Holistisk Hälsa med Nina Jonasson är en hudvårdskliniker av totalt 6 hudvårdskliniker som finns i Ystad som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Ystad eller på orter i Skåne län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Holistisk Hälsa med Nina Jonasson eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Ystad är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Holistisk Hälsa med Nina Jonasson.


Nina Jonasson, Aukt.hudterapeut (2003), Dipl.näringsterapeut (2014) och cert. energimedicinsk coach (2021), behandlar och skapar bättre förutsättningar för hälsa inifrån och ut..Huden är vårt största organ och påverkas av alla kroppens organfunktioner och processer. Därför har jag med min erfarenhet och kunskap kunnat behandla hudproblem genom att hjälpa mina klienter till bättre kost-och livsstilsvanor. Fokus är att optimera kroppens hälsa o energi och arbeta förebyggande på naturlig väg. Enklast kan du komma i kontakt med Holistisk Hälsa med Nina Jonasson som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Holistisk Hälsa med Nina JonassonÖsterleden 33
271 42   Ystad
070-497 35...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter