ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong Kitty - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Salong Kitty

Salong hos Salong Kitty i Malmö Salong Kitty är en hudvårdskliniker av totalt 43 hudvårdskliniker som finns i Malmö som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Malmö eller på orter i Skåne län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Salong Kitty eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Malmö är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Salong Kitty.


Välkommen till Salong Kitty! Permanent makeup och kosmetisk tatuering med 20 års erfarenhet. Eyeliner - Ögonbryn - Läppkontur. Enklast kan du komma i kontakt med Salong Kitty som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Salong KittyKöpenhamnsvägen 7C
217 43   Malmö
073-350 99...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter