ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong Pistasch - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Salong Pistasch

Salong hos Salong Pistasch i Lund Salong Pistasch är en hudvårdskliniker av totalt 7 hudvårdskliniker som finns i Lund som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Lund eller på orter i Skåne.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Salong Pistasch eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Lund är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Salong Pistasch.


Vi som jobbar på Pistasch Barber gör alltid vårat yttersta för att du som kund ska bli nöjd med ditt resultat, men även att behandlingen ska kännas som en upplevelse utöver det vanliga. Vi har en oerhörd passion för vårat yrke och vi är säkra på att det märks. Enklast kan du komma i kontakt med Salong Pistasch som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Salong PistaschSpolegatan 24
222 19   Lund
046-211 00...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter