ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentONLY YOU Frisör & Skönhet - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos ONLY YOU Frisör & Skönhet

Salong hos ONLY YOU Frisör & Skönhet i Lund ONLY YOU Frisör & Skönhet är en hudvårdskliniker av totalt 7 hudvårdskliniker som finns i Lund som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Lund eller på orter i Skåne län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka ONLY YOU Frisör & Skönhet eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Lund är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara ONLY YOU Frisör & Skönhet.


Efter många års erfarenhet & gedigen kunskap och med gesällbrev + frisörlicens vill vi nu skapa vår egen salong.Ett besök ska vara både avkoppling och en behaglig stund. Fokus är på dig som kund och dina önskemål är viktiga för oss. Med vår estetiska känsla för färg och form som präglar varje dag ger vi våra bästa råd och tips till DIG. Vi är alltid glada och bjuder alltid på god dryck med tilltugg, har alltid de senaste tidningarna och den skönaste musiken.Både insida & utsida räknas. Enklast kan du komma i kontakt med ONLY YOU Frisör & Skönhet som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


ONLY YOU Frisör & SkönhetByggmästaregatan 11B
222 37   Lund
046-18 90...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter