ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentJanah Massage - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Janah Massage

Salong hos Janah Massage i Lund Janah Massage är en hudvårdskliniker av totalt 7 hudvårdskliniker som finns i Lund som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Lund eller på orter i Skåne län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Janah Massage eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Lund är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Janah Massage.


JANAH MASSAGE erbjuder sedan 2007 individuellt anpassad friskvård i form av massage-behandling. Enklast kan du komma i kontakt med Janah Massage som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Janah MassageSunnanväg 14S
222 26   Lund
076-021 05...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter