ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong Fina Vi - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Salong Fina Vi

Salong hos Salong Fina Vi i Helsingborg Salong Fina Vi är en hudvårdskliniker av totalt 13 hudvårdskliniker som finns i Helsingborg som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Helsingborg eller på orter i Skåne län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Salong Fina Vi eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Helsingborg är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Salong Fina Vi.


Här på salongen erbjuder vi allt ni kan önska er inom dam och herr frisering, färgningar, extensions, skönhetsbehandlingar, body piercing mm. Med många års erfarenhet och vår strävan att kunna erbjuda dig som kund den bästa upplevelsen. För våra kunder som bär slöja, erbjuder vi ett privat rum utan insyn i en avkopplande och lyxig miljö. Så vi vill välkomna gamla som nya kunder varmt välkomna till vår salong. Enklast kan du komma i kontakt med Salong Fina Vi som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Salong Fina ViSödergatan 58
252 19   Helsingborg
070-336 74...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter