ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTinas Fotvård & Massage - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Tinas Fotvård & Massage

Salong hos Tinas Fotvård & Massage i Växjö Tinas Fotvård & Massage är en hudvårdskliniker av totalt 18 hudvårdskliniker som finns i Växjö som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Växjö eller på orter i Kronoberg.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Tinas Fotvård & Massage eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Växjö är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Tinas Fotvård & Massage.


Tinas fotvård och massage är en liten, mysig och fräsch salong som erbjuder fotvård och klassiska ansikts- och kroppsbehandlingar. Enklast kan du komma i kontakt med Tinas Fotvård & Massage som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Tinas Fotvård & MassageStorgatan 17
352 30   Växjö
0470-77 89...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter