ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSpa´t i Västervik - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Spa´t i Västervik

Salong hos Spa´t i Västervik i Västervik Spa´t i Västervik är en hudvårdskliniker av totalt 4 hudvårdskliniker som finns i Västervik som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Västervik eller på orter i Kalmar län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Spa´t i Västervik eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Västervik är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Spa´t i Västervik.


Företaget startade 1991.Camilla Johansson som är ägare är auktoriserad hudterapeut med specialkompetens, friskvårdsmassör och utbildad make-up artist.Sanna Johansson som är anställd är auktoriserad hudterapeut Enklast kan du komma i kontakt med Spa´t i Västervik som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Spa´t i VästervikHamngatan 32
593 33   Västervik
0490-369...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter