ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentWiila Kliniken - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Wiila Kliniken

Salong hos Wiila Kliniken i Kungsbacka Wiila Kliniken är en hudvårdskliniker av totalt 9 hudvårdskliniker som finns i Kungsbacka som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Kungsbacka eller på orter i Halland.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Wiila Kliniken eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Kungsbacka är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Wiila Kliniken.


Hud- och hårvårdssalong som väljer att sätta kunden i fokus. Vi ger personlig service och erbjuder en avslappnad atmosfär. Enklast kan du komma i kontakt med Wiila Kliniken som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Wiila KlinikenÖstergatan 18
434 30   Kungsbacka
0300-167...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter