ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHair it´s personal - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Hair it´s personal

Salong hos Hair it´s personal i Halmstad Hair it´s personal är en hudvårdskliniker av totalt 6 hudvårdskliniker som finns i Halmstad som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Halmstad eller på orter i Halland.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka Hair it´s personal eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Halmstad är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara Hair it´s personal.


Hair It´s Personal öppnade 2002 och salongen på Brogatan i Halmstad drivs idag av två frisörer, Melinda & Marie. Vi är två kreativa frisörer med hög kompetens som sätter dig som kund i fokus, med målet att hitta och förstärka din stil.Att ständigt utveckla & utbilda sig som frisör är viktigt för att kunna ge er det senaste inom klippning, färgning och hårförlängning. Vi arbetar med miljövänliga produkter vid färgning och hårvård. Hair i Halmstad önskar dig varmt välkommen. Enklast kan du komma i kontakt med Hair it´s personal som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Hair it´s personalBrogatan 43
302 95   Halmstad
035-21 01...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter