ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentCity Salongen / Barber´s Corner - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos City Salongen / Barber´s Corner

Salong hos City Salongen / Barber´s Corner i Halmstad City Salongen / Barber´s Corner är en hudvårdskliniker av totalt 6 hudvårdskliniker som finns i Halmstad som tillhandahåller salonger. Då både pris på salonger och kunnighet hos skönhetsterapeuter kan variera och det kan vara bra att kolla med andra hudvårdskliniker som behandlar stärkande salonger i Halmstad eller på orter i Hallands län.

Om du letar efter en bra salong bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika salonger. Viss vägledning om salong och hårsalong kan du hitta genom att besöka City Salongen / Barber´s Corner eller några andra skönhetsterapeuter hemsidor. Eftersom det finns flera som säljer salonger i Halmstad är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två företag som erbjuder salong varav en bör vara City Salongen / Barber´s Corner.


Enklast kan du komma i kontakt med City Salongen / Barber´s Corner som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


City Salongen / Barber´s CornerBrogatan 27
302 95   Halmstad
035-21 06...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter