ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKungsgårdens Läkarmottagning - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Kungsgårdens Läkarmottagning

Salong hos Kungsgårdens Läkarmottagning i Kungsgården Kungsgårdens Läkarmottagning är det enda inom salonger i Kungsgården. Eftersom utbudet och priset på en salong kan växla en hel del bör du kontrollera med andra hudvårdskliniker som förskönar salonger i närheten av Kungsgården i Gävleborg.

Tänk på att priserna på en salong på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som förskönar salonger från en något mindre ort nära Kungsgården. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en salong förutom hos Kungsgårdens Läkarmottagning i Kungsgården kan det vara lönt att höra med någon mer som sköter salonger från en annan ort i Gävleborg men hör efter med Kungsgårdens Läkarmottagning först.


Vi är ett familjeföretag med många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar och sedan december 2014 håller vi till i Kungsgårdens Herrgård i Kungsgården utanför Sandviken. De allra flesta behandlingar kan göras utan att det blir svullnader eller blåmärken efteråt, det vill säga det är i regel inga problem att åka buss & tåg direkt efter en behandling. Enklast kan du komma i kontakt med Kungsgårdens Läkarmottagning som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Kungsgårdens LäkarmottagningHerrgårdsvägen 12
812 93   Kungsgården
08-530 330...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter