ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAnneli Salongen - Bra skönhetsterapeuter på salong

Salong hos Anneli Salongen

Salong hos Anneli Salongen i Gustafs Anneli Salongen är det enda inom salonger i Gustafs. Eftersom utbudet och priset på en salong kan växla en hel del bör du kontrollera med andra hudvårdskliniker som förskönar salonger i närheten av Gustafs i Dalarnas län.

Tänk på att priserna på en salong på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som förskönar salonger från en något mindre ort nära Gustafs. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en salong förutom hos Anneli Salongen i Gustafs kan det vara lönt att höra med någon mer som sköter salonger från en annan ort i Dalarnas län men hör efter med Anneli Salongen först.


Vi huserar i en f.d. kyrksal – en härlig, vacker och upplyftande miljö som inspirerar, ger energi och som ger dig en trevlig känsla när du går härifrån. I Anneli Salongen arbetar idag tre duktiga och ambitiösa frisörer, en av oss är auktoriserad nagelterapeut och fransstylist. Vi tar emot kunder i alla åldrar från när och fjärran. Vi utför makeovers, klippning, styling, rådgivning och mycket mer. Att besöka oss är en ren utflykt och det serveras alltid kaffe vid ankomst. Enklast kan du komma i kontakt med Anneli Salongen som är en salong som förskönar dig med avslappnande behandlingar enligt nedan:


Anneli SalongenLjusterbrovägen 20
781 62   Gustafs
0243-24 11...


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter